Известие

Collapse
No announcement yet.

износва гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дамян се казва момчето - и аз ходя там и никъде другаде.
    Тела ще го взема... мисля че го имах записан в някой тефтер.
    безплатни обяви
    Моята 166

Comment

даите тела на Дамян

Comment

Реглаж - 0888 929 339 - Дамян - търсете го на този номер
        Вторник и сряда ще е на работа.
        Другият му телефон е - 0897 955 223

Отидете и после пишете дали сте доволни от човека.
        Аз съм с две ръце за него, както съм написал по-горе.
        безплатни обяви
        Моята 166

Comment

Направих реглаж на колата засега се държи добре на пътя ако не износва и гумите ще е добре иначе Дамян е супер разбира много

Comment

Дано всичко вече да е ок!
            безплатни обяви
            Моята 166

Comment

темата продължава износва ми гумите отново

Comment

Това е пълен хит !!! И аз от миналата седмица съм на това дередже ! Чисто нови Унироял за по 300 лева за изядени от вътрешната страна на предните гуми ! При прегледа в екстрийм се оказва че леко е тръгнал десен долен носач. Обаче са ми износени и двете гуми ? Много тъпо - не знаеш в кой момент ще ти се прее.е някой шарнир и аре 600 лева за гуми ..... Това е безумно ! И то при положение че нито ми тропа нито ми трака - нищо ! Съвсем случайно при смяната на маслото видяхме че са износени и че има проблем с носача! А ако не трябваше да си сменям маслото и се бях пребил на магистралата с 140-150 км ? Гумите буквално са на телове от вътрешната страна.
                Чудя се само, дали няма връзка с едно зверско влизане в дупка преди Елин Пелин, след италфеста, когато направих огромен балон и изкривих джантата. След това да съм минал 1000 км., възможно ли е за толкова време да се изядат гумите ?
                Last edited by em4o1; d.m.y г., 13:09.
                AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Пуснете една разпечатка от стенда да видим има ли нещо интересно
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

При мен проблема идва от чисто новите носачи които са малко по-дълги от оригиналните.
                    Обаче....... кои е виновен?
                    Аз или магазина/вносителя/??????
                    На реглаж,всиюко е перфектно до 0,01%.Да ама предницата е леко разкрачена.....
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Добре де, 'леко' разкрачена е нормално, все пак има някакви допуски там. Въпроса е колко 'леко' е това? Няма ли някой да си пази разпечатки от реглажа?
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Аз я пазя,но в момента нямам скенер под ръка.
                        До ден два ще я кача...
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Click image for larger version

Name:	25102009123.jpg
Views:	2
Size:	94.5 Килобайта
ID:	2270573

Comment

Някой има ли идея въпросния Дамян дали работи в събота ? И от колко часа отваря ?
                            AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Нещо странно ми изглежда кола с предно да има положителна сходимост, т.е. да е събрана предницата. Според Аутодата всички 166 трябва да имат отрицателна сходимост от 1 до 3 мм. Някой ако има оригинални данни, нека ги пусне.
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

може ли някои да даде разпечатка с вярните стоиности ще бъда много благодарен

Comment

Working...
                                X